در یک طرح گرافیکی چند فونت استفاده کنیم؟
طراحی گرافیک در شاخه های مختلف، بر اساس موضوعات متعدد انجام می شود، این موضوع زمانی پیچیده تر می شود که ایده های متفاوتی هم در ذهن هر طراح گرافیک یا گرافیستی شکل می بنند.
وقتی یک طرح قرار است از ایده تا اجرا به مراحل نهایی برسد، مراحل مختلفی را طی می کند، گاها به دفعات ساختار طرح و ایده ها تغییر می یابد. یکی از دلایل زمان بر بودن ساخت یک اثر گرافیکی همین است که برای اجرای صفر تا صد یک طرح، باید صبور بود و قدم به قدم مراحل را طی نمود تا هارمونی کل یک طرح با یک همدیگر هماهنگ شده و طرح نهایی به یک طرح ایده آل برسد.
در این مسیر، فونت هایی که برای طراحی متن ها مورد استفاده قرار میگیرد از درصد اهمیت بالایی برخوردار هستند و به تنهایی قوانین اجرایی خاص خود را دارند. این قوانین یا استاندارد های استفاده از فونت را تنها طراحانی درک میکنند که به صورت تخصصی یک طرح گرافیکی را به سر مقصد نهایی می رسانند.
اگر شما بدانید که در یک طرح گرافیکی چند فونت استفاده کنید تا طرح شما در نگاه مخاطب یک طرح مناسب، جذاب و ایده آل ( از نظر فونت ) باشد. در ادامه با ما همراه باشید.
کیفیت یک طرح گرافیکی نتیجه نهایی انجام یک سری اقدامات از ابعاد مختلف است. یعنی شما باید تمام نکاتی که نیاز است از نظر مخاطب شناسی، رنگ ها، ساختار بندی، فونت ها و تایپوگرافی و … هستند را با نگاه گرافیستی پیش ببرید تا نتیجه قابل قبولی بدست آورید.
یکی از سوالات مهم و مطرح در میان برخی از کاربران این است، برای یک طرح از چند فونت استفاده کنیم تا طرح ما جذاب تر باشد.
استفاده از تعداد فونت در یک طراحی به صورت دقیق مشخص نیست. گاها بر اساس نیاز طرح می توانید از چند فونت ( 3 الی 5 ) یا در برخی موارد از ( 1 الی 2 ) فونت استفاده نمایید. امروزه فونت هایی که توسط طراحان ساخته و در اختیار سایرین قرار می گیرد برای طراحی بسیار مناسب تر هستند.
چراکه هر فونت را برای حالات مختلف به صورت ( bold ) – ( regular ) – ) ultra bold ) – ( medium ) و … ایجاد می کنند تا طراح، هنگام طراح با دست بازتری تنظیمات ابعاد یا تایپوگرافی متن های خود را انجام دهد.
اینجا بخوانید : فونت مناسب کارت ویزیت
ما در سایت پارسی طرح ایرانیان، در طرح های گرافیکی تبلیغاتی متوسط 2 فونت متفاوت استفاده میکنیم، البته تا حد ممکن تلاش بر این است که از یک فونت که از جهات مختلف مناسب و خواناست استفاده کرده و تنها به حالت ضخیم، نازک و … تغییر دهیم که تفاوت میان عناوین مهم با متن های فرعی به خوبی توسط کاربر شناسایی شود.
شما نباید بر تعداد فونت های متفاوت در یک طرح متمرکز شوید و بخواهید قبل از هر چیز به تعداد فونت ها فکر کنید. بلکه در بهترین حالت باید دیدگاه خود را از یک طراح گرافیک بر این پایه بگذارید که آیا طرح شما به یک فونت احتیاج دارد یا باید از تعداد فونت های مختلف با ساختار های نزدیک یا متفاوتی تشکیل شود.
چرا که در اصل نتیجه ی کار برای شما حائز اهمیت است نه استاندارد هایی که به طور کلی تعریف می شود.